Lady Gaga je zaručena? Na Olimpijskim igrama rekla da je Polansky njen zaručnik

Foto: EPA

Lady Gaga je prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom svog partnera, biznismena Michaela Polanskog nazvala zaručnikom.

Par je prisustvovao plivačkom natjecanju na Olimpijskim igrama u Parizu kada je Lady Gaga snimljena kako razgovara s Attalom. "Ovo je moj zaručnik Michael", rekla je pjevačica francuskom premijeru.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Tu je snimku Attal podijelio na svom TikToku, a ispod objave našlo se mnoštvo komentara u kojima piše: "Gaga je zaručena."

Snimljena s prstenom 

U travnju ove godine pjevačica je potaknula glasine o zarukama, nakon što su obožavatelji primijetili ogroman dijamantni prsten na njezinoj ruci. 

Lady Gaga je u vezi s Michaelom Polanskim od 2019. Pjevačica je ranije dva puta bila zaručena, prvi put s Taylorom Kinneyjem, a drugi s Christianom Carinom, ali nije se udavala. 

Lady Laga i Michael Polansky na Olimpijskim igrama

Podsjetimo, Lady Gaga pjevala je na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu. Izvela je pjesmu Zizi Jeanmaire Mon Truc en Plumes. Pjevala je na francuskom jeziku, a prisutne je pozdravila riječima "dobro došli u Pariz". Nakon što se spustila niz stepenice, Gaga je svirala na klaviru i otpjevala refren pjesme. Ovo je prvi put da je Gaga nastupila na Olimpijskim igrama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.