Lady Gaga o glasinama da je muškarac: Evo zašto nikad nisam govorila o tome

Foto: EPA

Lady Gaga pojavila se u drugoj epizodi serije Što slijedi? Budućnost s Billom Gatesom i govorila o glasini koja ju je pratila u početku karijere. Tada je jedna od najčešćih tvrdnji bila da je 38-godišnja pjevačica zapravo - muškarac. Godine 2011. za CNN je rekla: "Zašto ću, dovraga, gubiti vrijeme i slati priopćenja za javnost o tome imam li ili nemam penis? Moje obožavatelje nije briga, a nije ni mene." Sada se, nakon 13 godine, ponovo dotaknula te teme.

"Kad sam bila u ranim dvadesetima, pričalo se da sam muškarac. Prošla sam cijeli svijet, odrađivala sam turneje, promovirala albume, a u gotovo svakom intervjuu rekli su mi kako kruže glasine da sam muškarac i pitali me što imam reći o tome. Razlog zbog kojeg nisam odgovorila na pitanje bio je taj što se nisam osjećala kao žrtva te laži", rekla je Gaga Gatesu.

"Ispravljanje glasina nije bilo u najboljem interesu"

"Ali razmišljala sam o tome. Što je s djetetom koje je optuženo za nešto slično, a koje bi pomislilo da bi se javna osoba poput mene trebala sramiti? Na internetu su se pojavile fotografije koje su bile fotošopirane i ljudi su govorili: 'Znaš da postoji glasina da si muškarac. Što imaš reći na to?'" prisjetila se Gaga. 

"Bila sam u situacijama gdje ispravljanje glasina nije bilo u najboljem interesu - mislila sam na dobrobit drugih ljudi. Tako da sam u tom slučaju pokušala biti provokativna na drugi način. Pokušala sam iskoristiti dezinformacije", zaključila je glazbenica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.