Lamine Yamal (17) prekinuo s curom nakon snimke gdje ona sjedi u krilu drugog?

Screenshot: TikTok/EPA

Čini se da je mladu zvijezdu Eura dočekala ljubavna drama nakon što je oduševio izvedbom u Njemačkoj gdje je njegova reprezentacija odnijela pobjedu i titulu prvaka Europe. Naime, strani mediji pišu da je Lamine Yamal prestao pratiti svoju navodnu djevojku Alex Padillu na Instagramu nakon što je osvanula snimka nje kako sjedi u krilu drugog dečka.

Alex je sa 17-godišnjim Lamineom bila čak i na travnjaku nakon finala Eura, no čini se da su društvene mreže presudile toj ljubavi. Alex se naime mogla vidjeti u Instagram Liveu mladog nogometaša Izana Fernándeza, kako sjedi u krilu drugog dečka. Lamine tad nije bio u društvu, a Alex se navodno čula kako u jednom trenu miče mobitel od sebe i govori: "Kako si glup, prestani, uništit ćeš me."

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a mnogi su optužili Alex da "vara Yamala". Nekoliko dana kasnije i nakon zajedničkog odmora u Grčkoj, uočeno je da se par više ne prati na Instagramu. Inače, Alex je uspješna tiktokerica s preko 1.5 milijuna pratitelja.

Nogometno čudo

Sa samo 16 godina i 362 dana prelijepim pogotkom Francuskoj za 1:1 u 21. minuti polufinala Europskog prvenstva Lamine je postao najmlađi strijelac u povijesti Eura. No i samim nastupom ostvario je jedinstven pothvat, postao je najmlađi nogometaš koji je ikad nastupio u polufinalu nekog velikog međunarodnog turnira.

Uz sportske obaveze, Yamal još uvijek ide u školu. "Položio sam ispite i sada imam ESO titulu", rekao je nedavno za španjolsku radio stanicu Onda Cero. "Zadnje ocjene koje sam vidio? Da budem iskren, vidio sam ih na svojem telefonu i pisalo je da sam prošao, pa sam samo zatvorio aplikaciju, nazvao mamu i rekao joj", priznao je.

"Siguran sam. Planiram se oženiti kad budem imao 26 godina", rekao je nedavno samouvjereno u intervjuu s jednim youtuberom. Otkrio je tad i kako mu djevojke prilaze. "Nedavno mi je prišla djevojka u liftu, tražila fotografiju, a zatim rekla: 'Daj mi svoj broj telefona, treba mi'", prisjetio se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.