Lana Jurčević kreirala majicu s natpisom "Prepichka": Ne trebamo glumiti visočanstva

Screenshot: Instagram

LANA Jurčević nedavno se pohvalila da je dizajnirala majice s natpisom "Prepichka", koje namjerava pokloniti svojim obožavateljima. Međutim, pjevačica se zbog natpisa na majici našla na meti hejtera, a sada im je odgovorila u podugačkoj objavi na Instagramu. 

"Želim svoj toj djeci da za sebe misle da su Prepichke" 

"Za početak tjedna! Malo optimizma! Dok ne nađemo dovoljnu količinu majica za sve vas koji ste rekli da ih hoćete! I da nadodam, netko mi je napisao kako ‘lijepo‘ djeci dajem primjer. I hvala na tom komentaru jer sam sad još sigurnija da je ovo super stvar i želim svoj toj djeci (koja me odavno ne prate i ne znaju tko sam, al‘ dobro), da za sebe misle da su Prepichke, a ne da imaju manjak samopouzdanja, budu prestrašene i opterećuju se time što će netko reći za njih. Nek misle da su Prepichke, da se nikome ne daju lako i da svatko tko poželi biti u njihovu društvu, to itekako i zasluži. Isto vrijedi i za sve nas starije (svih dobi, oblika, profesija, odraza u ogledalu…)", počela je. 

"Moja baka bi to obukla da je živa" 

"#Prepichka je stav i točka. Prepichka može biti mama, frendica, sestra, kći. Ja znam da bi moja baka to obukla 300 posto da je živa. Ne trebamo glumiti visočanstva, da smo sad turbo fini pa sve u rukavicama komuniciramo. Sirovo je ponekad najbolje i najiskrenije. S običnim stvarima ne možeš pomaknuti ništa s mjesta", dodala je. 

"Gdje su sad frajeri da poklone ovo curama/ženama?" 

"I da, gdje su sad frajeri da se jave da poklone ovo svojim curama/ženama? Ili ćemo si morati same sve nabavljati? Cure, tagajte svoju najdražu #Prepichku. Hvala, Anita, na ovoj fotki i ako netko zna autora grafita, neka javi da ga potpišem (iako je vjerojatno grafit ilegalan), ali u ovoj cijeloj priči čini mi se da je sve kontra pravila", zaključila je. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.