Lana Jurčević doživjela nezgodu, kći ju ubola u oko: "Imam oštećenje na rožnici"

Screenshot: Instagram

Lana Jurčević doživjela je nezgodu koju joj je slučajno prouzrokovala devetomjesečna kći Mayla Lily. Svojim pratiteljima na Instagramu opisala je što se točno dogodilo.

"Bubnula me šakom u oko u polumraku i potegnula noktima. Ništa, vidjela sam da je vrag odnio šalu i da neće ovo biti baš tako bezazleno. Kao što se i vidi tu, imam oštećenje na rožnici, a svi su mi govorili da to nije ništa", opisala je Lana i potom dodala da joj je oko puno bolje nakon dva dana.

"Tko se tuče, taj se voli"

"Tko se tuče, taj se voli - vrijedi SAMO u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa nek mi netko kaže da moja mala nije fajterica! Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet! Ima netko od vas neke ozljede?" upitala je Lana u opisu objave te dodala: "Ako vam se ovo dogodi, a jako je često koliko čujem, nemojte se zezat s tim, dječji noktići i prstići su jako 'toksični' pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživati."

Njezina objava izazvala je brojne reakcije pratitelja, koji su joj u komentarima pisali poruke podrške i ohrabrenja. "Drži se draga, imala sam takav slučaj", "Najslađi borci naši", "Moja cimerica je dva puta dobila daljinski u oko", "Mene je moj mali opalio u snu šakom iz sve snage", bili su neki od komentara.

"Kad me pitaju tko mi čisti kuću"

Nedavno je Lana nasmijala svoje pratitelje jer je snimila Maylu Lili kako puže po podu i u videu napisala: "Kad me pitaju tko mi čisti kuću."

"Odred za čistoću! Nakon što poliže sve nogice od stolaca i stolova i ogledala, na red ide pod", poručila je Lana u opisu objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.