Lana Jurčević objavila video kćerkice: "Kad me pitaju tko mi čisti kuću"

Foto/Screenshot: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević (39) na Instagramu je objavila video kćerkice Mayle Lili i nasmijala pratitelje. Snimila je Maylu Lili koja je puzala po podu i u videu napisala: "Kad me pitaju tko mi čisti kuću."

"Odred za čistoću! Nakon što poliže sve nogice od stolaca i stolova i ogledala, na red ide pod", poručila je Lana u opisu objave.

Njezini su pratitelji u komentarima podijelili slične situacije te se našalili. "I mi imamo takvu jednu preslatku čistačicu. Roboti se mogu posramiti gdje su one u stanju naći mrvice, a o poliranju da i ne pričam", jedan je od komentara. "Kolika joj je dnevnica?", "Prima li rezervacije?", "Radi generalku", samo su neki od komentara.

Skrivali ime

Lana i njezin partner Filip Kratofil su dijete dobili krajem prošle godine, a zajedno su od 2017. Lana je skrivala ime djevojčice od javnosti iako je dala naslutiti kako se zove kad je objavila fotke lopoča, koji se naziva Nymphaea Mayla Lily. Službeno je potvrdila sva nagađanja oko imena kad je na Instagramu objavila da su ona i njezin partner tetovirali ime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.