Lejla Filipović oduševila fanove fotkama s odmora, otkrila gdje trenutačno uživa

Foto: Instagram

Lejla Filipović na Instagramu se pohvalila fotografijama s odmora. 

Otkrila je da ljetuje u Zavali, naselju na Hvaru. Lejla je prvo objavila fotografije uz bazen, a potom se fotografirala uz more. Pratitelji su joj u komentarima pisali da je predivna i ostavljali joj emotikone srca.

Početkom srpnja Lejla je sa suprugom Tarikom Filipovićem posjetila Trst. Tarik je objavio njihovu zajedničku fotografiju. "Nekada se u Trst išlo po traperice... Danas u kratkim i izderanim 'rebama' se uživa u ovom predivnom gradu... Kava, pasta... I druge stvari u kojima su Talijani svjetski vrh", napisao je.

Vjenčali se 2006. u tajnosti

Par se vjenčao u tajnosti na Staru godinu 2006., no proslava vjenčanja održana je tek u srpnju 2008. godine. Tada su se na proslavi okupila brojna lica iz hrvatskog javnog života - glumci, glazbenici, političari... Među okupljenima su bili Severina, Halid Bešlić, Bojana Gregorić sa suprugom Enesom Vejzovićem i mnogi drugi.

"Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom", ispričao je jednom prilikom Tarik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.