Lenny Kravitz pomoći će milijarderu, dizajnirat će interijer velike luksuzne jahte

Foto: EPA

Dugogodišnji san milijardera Franka Bindera mogao bi se uskoro ostvariti, a u svemu će mu pomoći njegov dobar prijatelj, slavni glazbenik Lenny Kravitz, piše Boat International. Frank već duže vrijeme pokušava ostvariti svoj cilj, a to je da izgradi jahtu dovoljno veliku za 250 ljudi koji bi u njoj živjeli i plovili diljem svijeta.

Kravitz ima svoju tvrtku za dizajn interijera

Ovaj projekt, čija će izgradnja koštati više milijardi dolara, Lennyju će biti jedan od većih projekata na kojima je radio otkad je otvorio svoju tvrtku za dizajn interijera. Kravitz Design je, kako piše na službenoj stranici, konceptualni kreativni studio koji je glazbenik otvorio 2003. godine, a do danas je dizajnirao interijer u brojnim luksuznim vilama, hotelima i glazbenim studijima.

To bi trebala biti najveća jahta na svijetu

Jahta Ulyssia trebala bi biti najveća jahta na svijetu, ako bude napravljena, a model iste je ovih dana predstavljen u New Yorku. Na taj način milijarder traži kupce koji će moći potrošiti oko 10 milijuna dolara za jednu kabinu. Te luksuzne kabine mogao bi dizajnirati upravo Lenny, koji je navodno pristao pomoći svojem prijatelju.

Glazbenik će se, uz nekoliko drugih dizajnera, pobrinuti da svaka prostorija na brodu bude posebna. Izgradnja Ulyssije bi trebala započeti krajem 2024., najkasnije do rujna 2025. Navodno bi trebala biti gotova do kraja 2028. ili 2029. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.