Leonardo DiCaprio s djevojkom (26) i majkom se odmara u Rimu, u gradu nosio masku

Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio snimljen je s djevojkom Vittorijom Ceretti u Rimu.

Par se uputio u Italiju nakon što je Vittorija odradila nekoliko revija na Tjednu mode u Parizu. Fotografi su glumca i manekenku uhvatili zagrljene na stepenicama i potom na romantičnoj večeri u jednom od restorana.

Leonardo i 26-godišnja Vittoria u Rimu su ranije razgledali najveće znamenitosti. Glumac je većinu vremena ulicama hodao s maskom za lice. Sa slavnim parom u Rimu odmaraju i glumčeva majka Irmelin Indenbirken i očuh David Ward.

DiCaprio bježi od skandala?

49-godišnji glumac već neko vrijeme boravi u Italiji. Mnogi smatraju da želi pobjeći od skandala koji trese Ameriku.

DiCaprio se, naime, našao u fokusu javnosti zbog navodnih snimaka koje otkrivaju da se družio s Diddyjem. Saznalo se da je DiCaprio bio Diddyjev omiljeni gost na partijima. U snimci iz 2018. godine, koja je nedavno ponovo objavljena, Vogue je pitao Diddyja koja osoba je broj jedan na popisu uzvanika za njegove "bijele zabave". Odgovorio je: "Leonardo DiCaprio." 

Objavljene su i fotografije s "bijele zabave" 1998. godine, na kojima se glumac smije i puši. Međutim, izvor blizak DiCapriju kaže da glumac već godinama nije u kontaktu s Diddyjem, iako postoje dokazi da su njih dvojica zajedno bili na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. srpnja 2004. te da je glumac bio na proslavi Diddyjevog 50. rođendana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.