Lepa Brena opet na lijekovima, bolest se vratila

Foto: Facebook

JEDNA od najpoznatijih pjevačica u regiji po drugi je puta dobila trombozu (bolest krvožilnog sustava, do nje dolazi kad se u krvi stvori ugrušak tzv. "tromb", koji potom putuje krvlju po tijelu).

55-godišnja Lepa Brena redovito brine o svojem zdravlju, pa joj ponovna dijagnoza nije najbolje sjela. Već joj je jednom dijagnosticirana tromboza, no mislila je kako je lijekovima to sredila.

Ipak, bolest se vratila. "Radila sam analizu i poslala sam ih u Ameriku. Paralelnom analizom došli smo do identičnih zaključaka i u Srbiji i u SAD-u. Oni kažu da sam trombozu dobila od strašnog napora. Htjela sam izdržati taj tempo s 45 kao i kada sam imala 25 godina. Nakon tih problema odlučila sam ipak manje raditi", rekla je Brena za srpske medije i dodala: "Pijem lijekove za razrjeđivanje krvi. Svaki dan bez izuzetka. Netko pije za srce, a ja da mi se krv ne zgruša jer to može biti kobno". 


Ipak, Lepa Brena mlada je duhom te se i dalje trudi na cijelu situaciju gledati optimistično iako je svjesna da njezino zdravstveno stanje nije nimalo bezazleno.

Doktori joj savjetuju da malo uspori, a ona je prije par tjedana i izbacila novi singl "Žali Bože". Za Brenu izgleda nema stajanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.