Let 3 u danu skupio pola milijuna pregleda na kanalu Eurosonga, na kladionici je 15.

Foto: Renato Branđolica za HRT/Eurovision Odds

NA YOUTUBE kanalu Eurovision Song Contest, službenom kanalu tog izbora, objavljene su pjesme koje ćemo ove godine slušati u Liverpoolu. Još nisu poznati predstavnici pojedinih zemalja na Eurosongu, stoga nisu sve pjesme objavljene.

Objavljena je pjesma Mama ŠČ! kojom Let 3 predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. U jednom danu njihov nastup s Dore na kanalu Eurosonga pregledan je 475 tisuća puta i skupio je više od 3700 komentara. 

Pjesme objavljene isti dan nemaju ni 100.000 pregleda

Pjesme koje su objavljene isti dan kad i Mama ŠČ! su Breaking My Heart izvođača Reileyja koji predstavlja Dansku te Sudden Lights pjevača Aijā koji predstavlja Latviju. Od te dvije pjesme ni jedna nije još prešla 100.000 pregleda. 

Pjesma Queen of Kings koju izvodi Alessandra, predstavnica Norveške, u deset dana skupila je 1.2 milijuna pregleda na YouTube kanalu Eurosonga. Alessandra je jedna od glavnih favoritkinja, uz ukrajinski Tvorchi, za pobjedu na ovogodišnjem izboru.

Stranci oduševljeni Letom 3

Mnogo se komentara već skupilo ispod pjesme Leta 3. Mnogi su oduševljeni viđenim. Komentare su ostavili Makedonci, Šveđani, Ukrajinci, Kanađani, Slovenci... 

"12 bodova od Švedske za čelična muda", "Satirično, sarkastično, zabavno, hrabro... Ma odlično", "Ovo je ono što svijet treba, ne samo Europa. Pozdrav iz Kanade", "Oni ni ne pokušavaju pobijediti, ovo je samo dobra prilika da naprave nešto ludo na pozornici pred širom publikom. Očekujte neočekivano", "Pjesma je odlična, glasat ću za Hrvatsku. Bravo susjedi - Slovenija."

"Shvaćam poruku. Imate glas od Ukrajine", "Originalno, odvažno i prikladno", "Ovo je interesantno. Sigurno ste u top 5. Pozdrav iz Makedonije", "Ovo mora u finale", "Hrvatska spašava Eurosong da ne bude dosadan", "Sviđa mi se, Poljska vam želi sreću", samo su neki od mnogo komentara stranaca.

Hrvatska se penje na kladionici

Hrvatska je na eurovizijskim kladionicama bila na 29. mjestu prije nego što se održala Dora. Otkako je Let 3 pobijedio na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, stanje na kladionici se počelo mijenjati. Hrvatska se trenutno nalazi na 15. mjestu, a ispod nje su Švicarska, Gruzija, Srbija, Estonija, Austrija...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.