Liam noć prije smrti viđen s dvije žene u hotelu: "Mogle bi biti ključni svjedoci"

Foto: Profimedia

Dvije misteriozne žene bile su s Liamom Payneom noć prije njegove smrti, piše Daily Mail. Navodi se da bi one mogle biti ključni svjedoci i da su ga posljednje vidjele živog.

Obje žene su dan prije Liamove smrti pjevača navodno čekale u predvorju hotela. Nema naznaka da bi one mogle biti umiješane u njegovu smrt, ali se policija nada da će uz njihovu pomoć uspjeti otkriti što se točno događalo prije pjevačeve smrti. Daily Express piše da su ih ispitali policija i tužitelji, a njihova imena otkrivena su u nacionalnom TV programu. Britanski mediji nisu otkrili identitete spomenutih žena.

Vjeruje se da su žene napustile hotel prije Liamove smrti.

Vjeruje se da je Liam u trenutku smrti bio sam

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa. Policija je izvijestila da je preliminarna obdukcija pokazala da je Payne pretrpio unutarnje i vanjsko krvarenje

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.

>>Gost koji je odsjeo u istom hotelu kao Liam: Bilo je bučno, čuo sam glasan vrisak

U Argentinu došao zbog Nialla Horana

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Dva tjedna prije smrti oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da se želi pomiriti sa svojim bivšim kolegom. 

"Mislim da bismo mogli otići i pozdraviti se", rekao je u videu objavljenom na Snapchatu, koji se sada širi X-om. "Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Imamo o puno toga pričati. I želio bih dogovoriti nekoliko stvari s njim", rekao je. Payne je objasnio da nije bilo "nikakvih loših vibracija ili nečeg sličnog" i da samo "moraju razgovarati". 

>>Niall Horan snimljen je u javnosti prvi put nakon smrti Liama ​​Paynea

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.