Liamova bivša se oprostila od njega: Javio si mi se prije nekoliko tjedana

Foto: Instagram/EPA

Bivša djevojka Liama Paynea iz njegovih ranih godina u One Directionu kaže da je pjevač kontaktirao s njom samo nekoliko tjedana prije svoje smrti. Danielle Peazer, koja je s pjevačem bila u vezi uz prekide od 2011. do 2013. godine, podijelila je detalje o njegovoj posljednjoj poruci koju joj je poslao.

"Žao mi je što tvoja priča nije završila drugačije"

"Primanje tvoje poruke prije nekoliko tjedana u kojoj izražavaš sreću zbog ljubavi koju sam pronašla sa Sonnyjem i Mijom je nešto što ću zauvijek cijeniti", poručila je u objavi. "Žao mi je što tvoja priča nije završila drugačije i žao mi je što nisi imao priliku podijeliti više svoje magije sa svijetom", dodala je.

"Znao si me iznervirati do kraja"

"Ponekad si bio moja omiljena osoba na cijelom svijetu, ali isto tako si me znao iznervirati do kraja, a vjerojatno sam i ja tebe često živcirala. To je nešto što smo naučili prihvaćati jedno kod drugog tijekom 14 godina; mogli smo se ne slagati oko toliko stvari, a ipak smo uvijek pazili jedno na drugo u trenucima potrebe i smijali se našim nesuglasicama i djetinjastom ponašanju 10 minuta kasnije.

Naša veza možda je završila 2013., ali to je izgledalo kao početak naše priče. Ono kroz što smo prošli i što smo doživjeli od tada pa sve do prošle godine može se nekima činiti jedinstveno, a drugima nerazumljivo, ali mislim da smo duboko u sebi uvijek znali da ćemo imati neku vrstu veze zauvijek, bez obzira kamo nas naši životi odveli", poručila je.

"Počivaj u miru prijatelju"

"Liamovom sinu Bearu, kao i njegovim roditeljima i sestrama, šaljem ljubav, misli i snagu. Veličina ovog gubitka je neshvatljiva i nastavit ću vas podržavati na bilo koji način na koji budem mogla", istaknula je. "Hvala ti što si me naučio važnosti postavljanja granica i da uvijek trebam štititi svoje srce. Počivaj u miru, prijatelju. S ljubavlju, Danielle", zaključila je.

Peazer je upoznala Paynea 2010. kada je bila plesačica na X Factoru, a on je bio natjecatelj u novonastalom boy bandu One Direction. U svibnju je dobila svoje prvo dijete, kćer Miju, s dečkom Sonnyjem Jayem.

Pronađen mrtav u Buenos Airesu

Podsjećamo, britanski pjevač umro je u Buenos Airesu. Pronađen je mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa.

>>Detalji smrti Liama Paynea

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.