Limuzina, vila i raskoš: Djevojačka večer Cecine snahe glavna je tema u Srbiji

Foto: Instagram

SRBIJA iščekuje "svadbu veka".

Za 11 dana ženi se Veljko Ražnatović, sin turbofolk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ubijenog zapovjednika paravojne postrojbe Srpska dobrovoljačka garda protiv kojeg je Haški sud 31. ožujka 1999. podigao optužnicu.

Nakon što se tjednima iščekivala Anastasijina punoljetnost, Srbi sad budno prate sve novitete oko vjenčanja Ražnatovića s trudnom djevojkom Bogdanom Rodić.

Večeras je Bogdanina djevojačka večer, a društvene mreže pune su snimaka i fotografija. Buduća mlada tulumari s Anastasijom Ražnatović, svojim sestrama i prijateljicama, a slavlje je počelo u limuzini. Sve su uzvanice u bijelim ogrtačima, dok Bogdana nosi ružičasti. To je nekima bio dovoljan znak pa su već krenule glasine da će roditi kćer.

U vili u kojoj slave buduću gospođu Ražnatović su dočekali baloni, cvijeće, ukrasi, svijeće, hrana i živa glazba. To ju je toliko ganulo da se zamalo rasplakala.

Prije nekoliko mjeseci Veljko je odgovorio mladiću koji je na društvenim mrežama napisao da je šteta što Arkanov sin mrzi Hrvate.

"Brate ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Tko je prema meni dobar ja ću biti deset puta bolji prema njemu. Tko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veći respect. Rat je gotov, mržnju nitko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb", napisao je Arkanov sin. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.