Lisa Marie Presley je tijelo pokojnog sina držala u kući u ledu dva mjeseca

Foto: Profimedia

Lisa Marie Presley držala je tijelo svog pokojnog sina u svojoj kući dva mjeseca, piše u njezinim memoarima From Here to the Great Unknown. Memoare je završila njena kći Riley Keough prema zapisima koje je Lisa ostavila iza sebe. 

Lisa je bila shrvana kad je njezin sin Benjamin Keough 2020. umro u dobi od 27 godina. U knjizi piše da je njegovo tijelo bilo u kući do sprovoda. 

Držala tijelo u ledu

"Rekli su nam da ako se možemo pobrinuti za tijelo, možemo ga imati kod kuće, pa ga je neko vrijeme držala u kući u ledu", napisala je Riley.

"Bilo je jako važno da moja mama ima dovoljno vremena da se oprosti od njega, na isti način kao što je to učinila sa svojim tatom. Otišla bih s njom i sjedila tamo pored njega", dodala je.

U memoarima još stoji da je Benjaminovo tijelo bilo u odvojenoj sobi. "U Kaliforniji ne postoji zakon da nekoga odmah moraš pokopati. Pronašla sam vrlo empatičnu vlasnicu pogrebnog poduzeća", objašnjava Lisa u knjizi.

"Rekla sam joj da mi je bilo korisno što mi je tata nakon smrti bio u kući jer sam mogla otići, provesti vrijeme s njim i razgovarati. Rekla mi je: 'Dobro, ostavi Bena kod sebe. Može biti tamo'", dodala je Presley. Bila je sretna, piše, što je mogla još malo biti s njim. 

I Presley i njezin sin sada su pokopani u Gracelandu, kao i njezin otac.

Lisa Marie Presley, jedina kći legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, iznenada je umrla prošle godine u 55. godini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.