Lisa Marie Presley nikad se nije oporavila od smrti 27-godišnjeg sina

Foto: Profimedia

LISA MARIE PRESLEY preminula je u dobi od 54 godine nakon što je doživjela srčani zastoj, a samo tri godine ranije umro je i njezin sin, 27-godišnji Benjamin Keough, od čije se smrti Lisa nikada nije oporavila.

"Zauvijek ću tugovati za njim", napisala je Lisa u podužoj objavi koju je prošle godine objavila na Instagramu. "Njegova smrt me uništila i slomila mi srce i dušu. Pretvorila ih u jedno veliko ništa i progutala me potpuno."

Nakon Benjaminove smrti utjehu je prošla u trojici svoje ostale djece, 33-godišnjoj Riley i 14-godišnjim blizankama Finley i Harper Lockwood.

Još u utorak je bila u javnosti

Inače, Lisa je u utorak bila na dodjeli Zlatnih globusa. Ona i njezina majka bile su prisutne kako bi podržale Austina Butlera, koji je osvojio nagradu za ulogu kralja rock'n'rolla u filmu Elvis.

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.

Njezina glazbena karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Slijedio je album Now What iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, Storm and Grace, objavljen je 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.