Lizzo odgovorila na prozivke hejtera da koristi Ozempic: "Dođe kao nagrada"

Foto: EPA/Instagram

AMERIČKA pop zvijezda Lizzo odgovorila je hejterima koji je optužuju da koristi lijek za mršavljenje Ozempic nakon što je pokazala kako je smršavjela. 

Naime, pjevačica je početkom ovog tjedna na društvenim mrežama pokazala svoju transformaciju, a hejteri su u komentarima pisali kako sigurno koristi lijek za mršavljenje popularan među nekim celebovima, nakon čega je objavila video na TikToku u kojem se osvrnula na komentare. 

"Kada vas konačno optuže da koristite Ozempic nakon 5 mjeseci vježbanja s utezima i kalorijskog deficita", napisala je pa u videu uzdahnula i rekla: "Dođe kao nagrada".

@lizzo

🤷🏾‍♀️

♬ like a reward - michael_o_

 Inače, Lizzo je na Instagramu objavila snimku na kojoj vježba u teretani, a uz objavu je napisala: "Nisam mršava, debela sam". 

"Umorna sam od ismijavanja zbog svojeg izgleda"  

Podsjetimo, Lizzo je ranije ove godine na Instagramu objavila da je "umorna od ismijavanja na internetu zbog svojeg izgleda i karaktera". "Dosta mi je toga da me svi u mom životu i na internetu razvlače uokolo. Sve što želim je stvarati glazbu i usrećiti ljude te pomoći da svijet bude malo bolji nego što je bio prije mene. Ali počinjem osjećati da me svijet ne želi tu. Stalno se suprotstavljam lažima koje govore o meni samo da bi dobili pozornost... A poanta tih šala je uvijek moj izgled", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.