Ljetni hit Detoura u vrhu je radijske top liste, sada je stigao i spot

Foto: Ante Gugić

Kao ptica let, ljetni hit singl Detoura već tjednima se uspinje u samom vrhu službene radijske liste HrTop40, a sada je stigao i spot.

"Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl Kao ptica let među najizvođenijim pjesmama u Hrvatskoj, naročito zato što se radi o prvoj pjesmi koju predstavljamo nakon albuma Master Blaster i s kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju", rekao je autor pjesme i frontman benda Nenad Borgudan iskreno kaže i kako mu je teško pričati o svojoj glazbi i kako je najsretniji kada slušatelji sami daju interpretaciju Detourovih pjesama.

"Toliko smo uživali raditi na našem posljednjem albumu Master Blaster, ali s jednakim smo se veseljem upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je Kao ptica let avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pjesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živjeti i dalje postoji dokle god se mi toga sjećamo", kaže Nenad Borgudan koji je redateljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, cijeli dan snimanja proveden je u pravoj ljetnoj party atmosferi.

Ljetni hit zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskoj maniri donosi dozu pozitive i optimizma.

"Gdje god da odeš ljubavi I more da nas razdvoji
Nije to ništa, ja sjećam se I pamtim da ne prestane..."

Detour ovo ljeto očekuju i koncerti u Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Stari Gradu na Hvaru, Matuljima, Rapcu i brojnim drugim gradovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.