Ljetujete na Kvarneru? U ovoj shopping oazi cijene top brendova snižene su do čak 60%

Foto: Press

Ljetna sniženja prava su prilika za obnovu garderobe i osvježenje interijera novim dekorativnim detaljima, ali i vrijeme da si napokon priuštite sve one sitnice koje ste dugo željeli iščekujući pravi trenutak za kupovinu. Pa ako ste i vi među onima koji planiraju posjetiti Rijeku, destinaciju koja je prema podacima Turističke zajednice grada u 2023. godini ostvarila rekordan turistički promet, ne brinite: znamo gdje na jednom mjestu možete pronaći najveći broj top brendova s cijenama sniženim do čak 60 posto!

Kvarnerska shopping oaza, Tower Center Rijeka, izvrsno povezana autocestom s okolicom i širom regijom te smještena tek kilometar od centra grada, osim povoljnih cijena ima i više od dvije tisuće besplatnih, natkrivenih parkirnih mjesta – tako da o hladu ne morate brinuti.

Odjeća, obuća, sportski asortiman, sunčane naočale i modni dodaci, kozmetika, tehnika i kućanski aparati – sve to i još mnogo toga sada se na ovoj destinaciji može pronaći po nevjerojatnim cijenama. Poznati brendovi nude popuste od 20 % do čak 60 % što znači da možete uloviti komade iz najnovijih kolekcija po znatno nižim cijenama. Bilo da tražite savršeni outfit za plažu, laganu ljetnu haljinu ili elegantne sandale, upravo je idealna prilika za shopping u jednom od najposjećenijih trgovačkih centara u Hrvatskoj.

Korisna informacija je i sljedeća: Tower Centar Rijeka ovog mjeseca otvoren je prve dvije nedjelje 7. i 14. srpnja, pružajući kupcima dodatnu priliku za ugodnu kupovinu i zabavu. Radno vrijeme centra, od 10:00 do 21:00 h, cijeloj obitelji pruža i više nego dovoljno fleksibilnosti. Bilo da poželite obaviti brzu kupovinu nakon dana provedenog na plaži ili najtopliji dio dana mudro odlučite provesti u ugodno rashlađenom prostoru - nećete pogriješiti.

Osim toga, tijekom ljetnih radnih nedjelja svi vlasnici Golden Tower kartice vjernosti ovog riječkog centra nedjeljama ostvaruju duple bodove pri svakoj kupovini. Zbog toga je sada još lakše skupiti bodove, zamijeniti ih za kupone i tako dodatno uštedjeti prilikom kupnje na sniženjima. Onima koji svoju karticu vjernosti tek planiraju napraviti, to je omogućeno u svega par koraka na info pultu centa ili putem mobilne aplikacije.

Stoga, ako vam je Kvarner ove sezone na ljetnoj ruti, ne propustite priliku i iskoriste ljetna sniženja na lokaciji koja nudi najbolji izbor pod jednim krovom. Tower Center Rijeka s čak 125.000 kvadratnih metara površine te više od 135 trgovina i 12 megastorea nikad ne razočara.

Više informacija potražite na poveznici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.