Ljubav na setu Emily u Parizu: Glumili su par, a onda su se stvarno zaljubili

Foto: Instagram

U seriji Emily u Parizu glumci Ashley Park i Paul Forman glumili su zaljubljeni par, no njihova ljubav proširila se i izvan ekrana. Forman se pridružio glumačkoj ekipi popularne serije u trećoj sezoni kao Nicolas De Leon, dečko pjevačice u usponu Mindy Chen. Prije nego što su službeno objavili svoju vezu, Park i Forman često su dijelili zajedničke fotografije sa seta i tako pokrenuli glasine o vezi koje su se pokazale točnima. 

Svoju ljubavnu vezu nikad nisu skrivali. Pojavljivali su se zajedno na brojnim modnim događajima, gdje su zagrljeni šetali crvenim tepihom i držali se za ruke te nasmijani pozirali fotografima. 

Upoznala ga je nakon traumatičnog prekida

Ashley Park je upoznala Formana na setu treće sezone serije Emily u Parizu, i to točno u trenutku kad je nakon traumatičnog prekida s kolegom pomislila da više nikad ne želi u vezu s glumcem. “Prva stvar koju mi je Paul rekao bila je da on nikad nije bio u vezi s glumicom... Mislila sam da se šali", ispričala je Ashley Park za Cosmopolitan i dodala da prezgodni frajeri poput njega inače nisu njezin tip.

"Ne znam zašto, ali nekako uvijek prvo pomislim da ti slatkiši nisu i ne mogu biti za mene", bila je iskrena glumca koja je otkrila da su u početku bili samo prijatelji. Pozvala ga je da posjeti s njom Međunarodni medicinski kamp s ukrajinskim izbjeglicama na granici s Poljskom. 

Lily Collins bila je oduševljena

"Tamo sam trebala ostati tjedan dana i pozvala sam Paula da mi se pridruži. Osjećala sam da ne bih mogla izdržati toliko dugo bez njega i to je bilo to", ispričala je Ashley Park i dodala kako je najsretnija zbog njihove veze bila kolegica i prijateljica Lily Collins koja je prva primijetila njihovu kemiju. "Uvijek me zafrkavala što uvježbavamo poljupce u garderobi jer se to inače ne radi. Ali to je bio naš put", ispričala je Ashley. 

Podsjećamo, glumica je otkrila da je provela tjedan dana na intenzivnoj njezi zbog kritičnog septičkog šoka. Objasnila je da je infekcija počela upalom krajnika. Objavila je i svoje slike iz bolnice na Instagramu. Tada je Ashley dirljivo zahvalila francusko-engleskom glumcu na podršci.

"Smirio si moje strahove i bio sa mnom u vozilu hitne pomoći, u tri strane bolnice, na bezbrojnim snimanjima, testovima i injekcijama, uz nesnošljivu bol i toliko zbunjenosti, sve dok smo bili sami na drugom kraju svijeta, daleko od onih koje poznajemo. Volim te, Paul. Više nego što mogu reći."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.