Ljubavnica Tigera Woodsa i Jesseja Jamesa glumit će u reality showu "Varalice"

IAKO su ostale bez oženjenih muškaraca s kojima su spavale, nemoralne ljubavnice poznatih zvijezda dobile su željenu medijsku pažnju nakon što su ih razotkrile, ali i ponudu za sudjelovanje u novom reality showu. Reality pod nazivom "Varalice" ("Celebrity Cheaters"), osmislio je Bobby Goldstein, a navodno je okupio i brojna imena koja su se proslavila preko tuđih postelja.

Jedna od njih je Michelle Bombshell McGee, ljubavnica supruga Sandre Bullock, Jesseja Jamesa koja je pristala sudjelovati u showu. Osim nje, gledatelji će na malim ekranima moći gledati Jamie Jungers, jednu od brojnih ljubavnica Tigera Woodsa. Osim njih dvije, kako tvrde mediji, redatelj showa kontaktirao je mnoge druge ljubavnice celebova i nagađa se kako će većina njih, u potrazi za dodatnom medijskom pažnjom, pristati na snimanje.

Reakcije na snimanje realityja još uvijek nisu dali glavni protagonisti priče zbog kojih je cijela ideja pokrenuta - nevjerni supruzi koji zasigurno s grčem u želucu iščekuju početak showa. U svakom slučaju, Jesseju i Tigeru ljubavnice ipak neće moći dodatno napakostiti kada su u pitanju njihove supruge s obzirom da su ih one već napustile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.