Ljubavnici bivšeg talijanskog ministra zabranili ulazak u parlament zbog naočala

Foto: Instagram

Maria Rosaria Boccia, bivša ljubavnica talijanskog ministra kulture Gennara Sangiuliana (koja ga je koštala posla), ponovno se našla u središtu skandala.

Naime, influencerica i samoprozvana "modna poduzetnica" pokušala je ući u talijanski parlament noseći Ray Ban Stories naočale koje su opremljene sićušnom kamerom i mikrofonom, kako bi mogla snimati događanja u parlamentu. Talijanski mediji pišu da joj je pristup onemogućen.

"Odjel za sigurnost Predstavničkog doma donio je odluku o tome da zabrani ulazak Bocciji zbog njenog neovlaštenog snimanja na posebno osjetljivim lokacijama", objavili su iz parlamenta. Boccia je i na svom Instagram profilu objavila snimku iz parlamenta te poručila da je "samo htjela približiti politiku ljudima".

Zbog nje ministar kulture dao ostavku

Podsjećamo, talijanski ministar kulture Gennaro Sangiuliano nedavno je dao ostavku zbog kontroverze vezane uz savjetodavnu ulogu svoje bivše ljubavnice Boccije, što je postao balast za vladu premijerke Georgije Meloni.

Sangiuliano, 62-godišnji bivši novinar, suočio se s medijskom hajkom nakon što je Boccia izjavila da je imenovana "savjetnicom ministra za velika događanja". Ministarstvo kulture najprije je zanijekalo takvo imenovanje, no Sangiuliano je kasnije objasnio da ju je pristao uzeti za neplaćenu savjetnicu prije nego što se zbog sukoba interesa predomislio.

U emotivnom TV intervjuu u srijedu Sangiuliano je priznao da je Boccia bila njegova ljubavnica, ispričavši se svojoj supruzi i Giorgiji Meloni te je dodao da je premijerka odbila njegovu prvu ponudu ostavke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.