Ljubljančanke tresle guze na hrvatskom All Star susretu: Gdje su Spalatine i Cibonete?

ČINI SE Da u Hrvatskoj manjka ljepotica, barem kada su u pitanju vatrene košarkaške navijačice. Naime, u pauzi između okršaja Sjevera i Juga, guzama su tresle Zmajčice - navijačice slovenske Union Olimpije iz Ljubljane dok Ciboneta, navijačica Cibone, i Spalatina, splitskih cheerleadersica, nije bilo na vidiku.

Kao i uvijek do sad, njihovo gostovanje na hrvatskom All Star susretu, očaralo je sve prisutne, posebice kada su pokazale gaćice crvene boje koje su se naveliko nadzirale ispod njihovih suknjica.

Atraktivne Zmajčice slovenski su "izvozni" proizvod poznat u cijeloj Europi. U nedostatku domaćih navijačica, tijekom košarkaških utakmica Slovenke unajmljuju i klubovi iz susjednih zemalja.

Poznate su kao ekskluzivna plesna skupina ljubljanske Union Olimpije, a nastupaju i za  klubove u Italiji, Austriji i Hrvatskoj.

Vlasnice su pet naslova državnih prvakinja u sportskom plesu, imaju dva naslova europskih prvakinja (Malmo 1998, Helsinki 2002/2003), a većina ih se može pohvaliti i s dva naslova svjetskih prvakinja (Tokijo 2001/2002, Manchester 2003/2004).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.