Ljudi i dalje vjeruju da je Ronan Farrow sin Franka Sinatre: "Pa izgledaju identično"

Foto: Instagram/Profimedia

Ronan Farrow nedavno se pojavio na premijeri 16. sezone reality showa RuPaul's Drag Race u New Yorku. Novinar i sin glumice Mije Farrow mnoge je iznenadio izgledom. "Nevjerojatno je lijep", "Kao lutkica", "Wow", pišu tviteraši.

"Izgleda identično kao Frank Sinatra", složili su se mnogi. Pišu da uopće ne nalikuje Woodyju Allenu, Mijinom bivšem suprugu, koji je navodno njegov otac. "Moguće je da je Sinatra Ronanov otac", izjavila je njegova majka 2013.

Kći Sinatre: On je imao vazektomiju

No Tina Sinatra, kći slavnog pjevača, rekla je u jednom intervjuu 2015. da je njezin otac imao vazektomiju i da mu Ronan Farrow nikako nije mogao biti sin.

Ronan također nije mogao biti siguran tko mu je zapravo otac, stoga je na svom Twitter profilu tada napisao pomalo sarkastičnu objavu: "Gledajte, svi bismo mogli biti sinovi Franka Sinatre."

Podsjetimo, glumica i Sinatra vjenčali su se 1966. u Las Vegasu. On je imao 50, a ona 21 godinu. 1980. započela je vezu s Woodyjem Allenom, a 1987. rođeno je njihovo jedino biološko dijete.

Par je vezu prekinuo 1992. nakon što je Farrow doznala da Allen ima aferu s njihovom posvojenom 22-godišnjom kćeri Soon-Yi Previn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.