Ljudi na internetu bjesne zbog Meghan: "Ne znaš nositi svoje dijete, sramota"

Foto: Gulliver/Getty Images

DEŽURNI kritičari vojvotkinje Meghan opet su za svojim tipkovnicama, ovog puta zbog načina na koji je držala svog dvomjesečnog sina prilikom prve javne šetnje, odnosno posjeta humanitarnom polo meču. Dijete je, po mišljenju "zabrinutih" majki, izgledalo kao da će joj ispasti pa su internet zasule negativnim komentarima.

"Meghan ne zna nositi vlastito dijete. Kakva sramota", napisala je jedna pratiteljica u tipičnom slučaju "mom shaminga" s kakvim se zvijezde svakodnevno suočavaju na društvenim mrežama. "Način na koji nosiš to dijete je zastrašujući", brine se jedna pratiteljica, dok druga primjećuje da bi Archie "trebao imati šešir i čarape".

"Po ovome možete reći da se uopće ne brine za vlastito dijete. Kakva majka tako drži dijete?" napadaju vojvotkinju, dok joj neki komentatori priskaču u obranu nazivajući osuđujuće komentare "zločestim širenjem mržnje".

"Mom shaming" izluđuje holivudske zvijezde

Nedavno je o trendu prozivanja i vrijeđanja odgojnih metoda na društvenim mrežama progovorila i pjevačica Pink, koju su prozvali zbog jedne fotografije na kojoj su njezina djeca gola. Nakon salvi uvreda, fotografiju je obrisala i odlučila da više neće objavljivati slike svoje djece. "Plakala sam kao kiša nakon toga jer volim dijeliti slike obitelji. Oni su moje najveće postignuće u životu. Ponosnija sam na njih nego na išta što sam u životu napravila. I sad ih više neću objavljivati", rekla je Pink.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.