Ljupku Gojić Mikić naljutio komentar o njenoj kćeri: "Vi ste psiholog s 3 pratitelja"

Foto: Instagram

DIZAJNERICA i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić i njen suprug, nogometaš Mihael Mikić s kćerima su na odmoru na Malom Lošinju.

Iako je njene pratitelje mahom oduševila dirljiva fotografija para s djevojčicama Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, nekima je zasmetalo što je najmlađa u kolicima, dok joj je u ustima duda.

"I duda i kolica, ajmeeee", komentirala je pratiteljica, koju su ubrzo drugi pitali je li sretna sad kad je napisala taj komentar.

"Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam", odgovorila je žena, a ubrzo se javila Ljupka.

"Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije 'psiholog i odgajatelj' s tri pratitelja", napisala joj je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.