Lucy Liu na setu Charliejevih anđela uslikala golu Drew Barrymore. I dalje ima fotke

Foto: Press

Čini se da su se zvijezde originalnih Charliejevih anđela zabavljale i iza kulisa, ne samo na ekranu. Kultno izdanje u kojem glume Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu objavljeno je 2000. godine, a djevojke se i danas rado sjete snimanja. 

Lucy i dalje ima njezine gole slike

Liu se pojavila u Drewinoj emisiji na CBS-u 2023., a voditeljica je otkrila jednu njihovu tajnu. Tijekom epizode Barrymore je rekla: "Znaš li što sam pokušavala pronaći? Moje gole fotografije koje si snimila na setu Charliejevih anđela u mojoj garderobi."

"Ja ih imam. I izgledaš predivno, kao i sada. Tako si prirodna i, znaš, zaigrana. Dobro se zabavljaš. Imam seriju portreta puno ljudi, sa i bez odjeće", odgovorila je Lucy.

Barrymore je upitala svoju kolegicu ističe li se nešto posebno sa snimanja filma iz 2000., na što se Liu jednostavno prisjetila "boli" i treninga.

"Bile smo prilično opake. Sjećam se osam sati dnevno treninga, pet dana u tjednu", rekla je. 

Tri godine nakon izlaska filma, djevojke su snimile i nastavak Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom. Poslije toga Lucy je glumila u brojnim drugim filmovima, poput Kill Bill, Zašto žene ubijaju, Kobna žena... Pojavila se i u serijama kao što su Dosjei X, Seks i grad, Hitna služba, Ally McBeal i druge. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.