Ludi tjedan u HTZ kući: Country Pomes, pivac u elitnom naselju i PMS

ZANIMA vas što se sve od prošlog petka, kad je u live emisiji iz showa Hrvatska traži zvijezdu ispala Helena Hunčaga, događalo u HTZ kući? Kandidati showa o tome su na svom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr detaljno izvijestili svoje obožavatelje.

Petar Brkljačić je ispričao kako mu je bilo tijekom vikenda kojeg je proveo kod kuće, Adrijanu Baković je uhvatilo ljenčarenje na terasi, umjesto da se prihvatila učenja za faks, Kim Verson je ispričala kako ih je sve umorio kondicijski trening, kauboj Jurica Gorša je otkrio kako je novi specijalitet HTZ kuće, nakon Dujinih palačinki, Country Pomes, a Vilibald Kovač se požalio kako ga i dalje boli grlo.

Duje Stanišić, ovog puta potpisan kao Grof Drakula, požalio se na "pivca u elitnon naselju" koji ga je "probudija u 6 uri", te otkrio tko je sve u HTZ kući na dijeti. Tijekom vikenda kod kuće je bio i Juraj Jurlina, koji je otkrio i kako u HTZ kući postoji nova hijerarhija. Maja Malić je navela kako je zbog PMS-a ovog tjedna "k'o kanta za smeće" te zahvalila ukućanima što bez puno prigovaranja trpe njene "demonske trenutke". Više pročitajte na www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.