Luka Nižetić, Slavko Sobin i Larisa Lipovac privukli poglede na premijeri filma Šalša

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL/Josip Bandic / CROPIX

U Zagrebu je održana premijera filma Šalša kojoj su prisustvovala brojna poznata lica iz javnog života Hrvatske. Među okupljenima bila je i plesačica Larisa Lipovac koja je film gledala s pjevačem Lukom Nižetićem i glumcem Slavkom Sobinom, koji se rijetko mogu vidjeti u zajedničkom društvu u javnosti.

Društvo je privuklo pažnju čim se pojavilo u kino dvorani, pozirali su fotografima, a zatim im se pridružio i Sobin.

Sobin, jedan od glumaca u filmu, pažnju je pak privukao i modnim odabirom, elegantnom crnom košuljom koju je raskopčao. 

O čemu se radi u filmu?

Šalša je humorističan film s elementima horora redatelja Dražena Žarkovića, o velikoj tajni na malom dalmatinskom otoku. Glavne uloge imaju Momčilo Otašević i Ivana Gulin. 

U središtu ove zombi komedije je Vatroslav (Momčilo Otašević), vječiti student koji u Zagrebu ostane bez posla i smještaja te prihvati ponudu da dođe na izolirani dalmatinski otok Mala Glava pomoći u berbi rajčica. Tamo upoznaje stomatologinju Irenu (Ivana Gulin) i simpatičan domaći svit, no nakon fešte od poma brzo postane svjestan da Mala Glava skriva mračnu tajnu zbog koje je najbolje – bježati.

Uz Momčila Otaševića i Ivanu Gulin, u filmu glume i Snježana Sinovčić Šiškov, Milica Janevski, Ljubiša Savanović, Slavko Sobin, Damir Markovina, Ecija Ojdanić, Donat Zeko i drugi.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.