Maja Lena Lopatny objavila fotku s kćerkicom, u komentarima se javila Mia Begović

Foto: Instagram

Maja Lena Lopatny objavila je novu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira s kćerkicom Mabel na Korčuli. Pozirala je u dugačkoj plavoj haljini, a outfit je upotpunila srebrnim nakitom, crvenim ružem i kosom skupljenom u punđu. 

Glumica Mia Begović komentirala je fotografiju

"U tatinoj štradi", napisala je Lopatny u opisu objave i izazvala pregršt pozitivnih reakcija pratitelja na Instagramu. Komentar je ostavila i Majina majka, proslavljena hrvatska glumica Mia Begović. "Sirena i biser", napisala je Mia te dodala emojije srca i zaljubljenog pogleda. 

"Savršena fotka... Uživaj s bebom", "Ti blistaš, a bebica je preslatka", "Dvije perle", "Divne ste", nizali su se komentari njezinih pratitelja koji su bili oduševljeni fotografijom. 

Podsjećamo, u srpnju se Maja pohvalila da su ona i njezin partner Karlo Šeparović otišli na prvo putovanje s kćerkicom, koju su dobili sredinom lipnja ove godine. Otišli su u Italiju, a Maja Lena je na društvenoj mreži objavila obiteljsku fotografiju.

Mia Begović nedavno objavila fotku s djevojčicom

Nedavno je fotku s djevojčicom objavila i Lenina majka Mia Begović. "Mabel. Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo", napisala je glumica uz fotku na kojoj drži unučicu u naručju, a pored njih sjedila je njihova kujica Mila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.