Maja Lena Lopatny otkrila značenje imena svoje kćeri: Odmah mi se svidjelo

Foto: Instagram

Maja Lena Lopatny u lipnju je rodila kćerkicu, kojoj su ona i njezin partner Karlo Šeparović nadjenuli ime Mabel.

Sada je otkrila koje se značenje krije iza tog imena.

"Na francuskom znači 'moja lijepa' i odmah mi se jako svidjelo. Bilo mi je zvučno, drugačije. Tražili smo malo kraće ime, nešto neuobičajeno. Ime naše Mabel čita se kako se i piše", ispričala je 33-godišnja Maja Lena za Story.

"Ime je često u Engleskoj i SAD-u, ali se drugačije izgovara, a prije 100 godina bilo je poznato i u Hrvatskoj. Bilo je rašireno na sjevernom Jadranu. Navodno je šest sretan broj, a kada smo Karlo i ja razgovarali kako je nazvati, dogovorili smo se da će se sigurno zvati Mabel ako se rodi u šestome mjesecu", dodala je.

Oglasila se i Mia Begović

Zbog rođenja malene Mabel presretna je i Majina majka, glumica Mia Begović.

"U moj život Mabel je ponovo donijela osjećaj apsolutne ljubavi. Isti osjećaj imala sam kad sam rodila Maju Lenu i sad, kad je moje dijete dobilo svoje dijete. Nisam od onih baka koje više vole unuke od svoje kćeri. Maja Lena je prva, ali sad dijeli to prvo mjesto", ispričala je Mia.

"U prvim danima svog majčinstva u biti nisam uživala. Zato sad s Mabel uživam trostruko. Gledam Maju Lenu kako vlada majčinstvom, toliko je nježna, kao lavica je koja čuva svoje mlado. Beskrajno mi imponira i razvija ogromnu nježnost u meni", zaključila je.

Podsjećamo, Mia Begović je Maju Lenu dobila u braku s hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.