Maja Lena Lopatny se prisjetila oca: "Sretan ti rođendan na nekom boljem mjestu"

Foto: Instagram

Maja Lena Lopatny prisjetila se svog pokojnog oca Ronalda koji bi ovih dana proslavio 80. rođendan. Maja mu je na Instagramu posvetila dirljivu poruku.

''Tati, sretan ti rođendan na nekom boljem mjestu. Svaka sekunda bez tebe je vječnost. 19.09.1944.'', napisala je Maja Lena.

Ronald je Maji Leni bio velika podrška

Ronald Lopatny bio je hrvatski vaterpolist. Preminuo je 2022. godine nakon teške bolesti. Maja Lena je njegovo jedino dijete i s njim je živjela za vrijeme srednje škole.

"Iznimno sam vezana za tatu koji mi je, uz mamu, najveća životna snaga, oslonac, podrška te životni uzor. Tata mi je prenio odraz ispravnih životnih vrijednosti te zahvaljujući tome danas mogu koristiti njegovo i majčino iskustvo u građenju svoje životne priče. Zbog toga koristim svaki trenutak koji mi je dan u njegovoj punini", rekla je Maja Lena jednom prilikom za Story.hr.

Ronald je Maju Lenu dobio s Mijom Begović. Par se vjenčao 1990. godine, a razveli su se 1996., kada im je kći imala pet godina. Ronald je prije Mije bio u braku s Terezom Kesovijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.