Maja Šuput je zaručena

Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT na Instagramu se pohvalila da se zaručila za svog dečka Nenada Tatarinova. Zaruke su se dogodile prije dva mjeseca, no Maja je o njima dosad šutjela.

"Nedostaje mi ljeto. I dan kad sam rekla da. Zaručeni 11.01.2018. na Maldivima", napisala je. 

Zanimljivo, dan nakon prosidbe Maja je na Instagramu objavila fotke s Maldiva, no nije spominjala što se dogodilo. Tada je tek fotkom u toplesu otkrila da uživa.

"Zalazak kroz njegove oči", napisala je u opisu zavodljive fotke s plaže. Prije toga zajedno su pozirali zagrljeni na plaži, a Maja je jednostavno poručila: "Moja ljubav."

>>>FOTO Evo što sve zgodni direktor radi za Maju Šuput<<<

Da je sretno zaljubljena, poznata pjevačica otkrila je sredinom studenog.

"Ne postoji pravi trenutak za istinsku ljubav, ona se samo dogodi i pomete vas s nogu. Zauvijek ću biti zahvalna za trenutak kad smo se upoznali i zbog ljubavi koju osjećam kad smo zajedno. Prava ljubav je osjećaj na koji se lako naviknuti i koji nikad ne želim izgubiti", napisala je Maja u romantičnoj objavi.

Ubrzo su zajedno otputovali u Beč gdje joj je on dao pristup svom mobitelu, a mjesec dana kasnije zajedno su se zaputili na odmor na Maldive.

>>>Pogledajte kako se Maja Šuput provodi na Badnjak sa svojim zgodnim dečkom<<<

Tridesetčetverogodišnji Tatarinov u to je vrijeme bio menadžer jednog šibenskog hotelskog kompleksa, no u međuvremenu je prestao raditi na tom mjestu.

"Možemo potvrditi da Nenad Tatarinov više nije zaposlen u hotelu. Odluka o prekidu radnog odnosa donesena je sporazumno te smo uvjereni kako će gospodin Tatarinov uspješno nastaviti karijeru u željenom smjeru", objasnili su za Index iz šibenskog hotela.

Inače je rođeni Puljanin.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Maju Šuput, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Maja Šuput.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.