Mama Travisa Kelceja o navijanju za sina u društvu Taylor Swift: Sve je to još novo

Foto: Profimedia

Donna Kelce, majka sportaša Travisa Kelceja, koji je u vezi s pjevačicom Taylor Swift, izjavila je za E! News da uživa navijati za svog sina u društvu njegove djevojke. "Zabavno je, ali sve je to još uvijek novo...", rekla je suzdržano Donna, koja je nekoliko puta viđena u društvu Swift na utakmicama.

Uvijek ga podržava

Osim što ga prati na utakmicama, Donna podržava Travisa i u ostalim aspektima njegove karijere. Nedavno je bio njegov televizijski debi, kad je zamijenio reflektore stadiona onima ispred kamere pojavivši se u američkoj horor dramskoj seriji Ryana Murphyja Grotesquerie.

Njegova mama kaže da je to očekivano. "Mislim da je to nešto čime se bavi cijeli život. Voli biti među ljudima i u centru pažnje. To mu jednostavno prirodno ide", objasnila je Donna, ponosna na svog sina.

Serija Grotesquerie počinje s prikazivanjem na Huluu 26. rujna, a uz Travisa u seriji glume i Niecy Nash-Betts, Micaela Diamond, Courtney B. Vance i Lesley Manville.

Potvrdili su vezu prošle godine

Podsjećamo, Travis i Taylor potvrdili su vezu u listopadu prošle godine, kad su snimljeni dok su se držali za ruke. U siječnju je Swift s Travisom slavila osvajanje Superbowla, a on je tad snimljen kako joj govori da je voli. Nastavio ju je pratiti i na koncertima po Australiji, Aziji i Europi, a u jednom trenutku čak se pojavio na pozornici s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.