Manekenka izjavila da ne ustaje za manje od 10.000 dolara, sada žali zbog tih riječi

Foto: Profimedia

Slavna manekenka Linda Evangelista u novom dokumentarcu In Vogue: The 90s, koji će premijerno biti prikazan u petak na Disney Plusu, osvrnula se na svoju poznatu izjavu iz 1990. godine, koju su mnogi smatrali skandaloznom te izrazito bahatom, prenosi Independent.

Naime, kada ju je novinar Voguea Jonathan Van Meter upitao koliko zarađuje, ona mu je odgovorila "nećemo ustati iz kreveta za manje od 10.000 dolara dnevno", misleći na sebe i svoje kolegice poput Naomi Campbell i Cindy Crawford. Linda je tada kasnila sat vremena na intervju.

Intervju je ipak objavljen

Nedugo nakon te izjave urednica Voguea Anna Wintour kontaktirala je novinara te izrazila nezadovoljstvo zbog izjave rekavši da je zvučala nepristojno. Ipak, Jonathan je uspio izboriti da intervju bude objavljen.

Linda Evangelista sada je otkrila da i nakon 34 godine žali zbog tih riječi. "Nisam imala pojma da će ta izjava izazvati toliku pažnju. Ne želim biti poznata po tome. Postigla sam mnogo u svojoj karijeri, a ta izjava me i dalje prati", rekla je u dokumentarcu manekenka, koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

Evangelista ne samo da žali zbog izrečenog već tvrdi da te riječi nisu nužno bile istinite. "Linda je sigurno ustala iz kreveta za manje od 10.000 dolara za Vogue", izjavila je Grace Coddington, bivša kreativna direktorica Voguea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.