Margot Robbie oglasila se o fotkama na kojima "plače" ispred kuće posrnule manekenke

Foto: Profimedia

MARGOT ROBBIE oglasila se o fotografijama na kojima se činilo da plače ispred zgrade manekenke Care Delevingne, a koje su se internetom proširile u rujnu.

Na fotkama je Margot ležerno odjevena i čini se da napušta Carinu kuću s kovčegom u ruci, no njene fanove zabrinulo je što su se na njenom licu vidjele suze.

Dvije glumice, koje su zajedno glumile u Odredu otpisanih 2016., bliske su prijateljice, a otprilike u vrijeme kada su fotografije snimljene, Cara je izazvala zabrinutost među obožavateljima zbog ponašanja na aerodromu u Los Angelesu, kada je nervozno pričala na mobitel, a na nogama nije imala cipele, već samo čarape.

"Mama me nazvala i pitala jesmo li ja i Cara dobro"

U novom intervjuu za Vanity Fair, Margot je rekla da je ubrzo nakon što su fotografije njezinog "plakanja" postale viralne primila telefonski poziv od svoje mame, koja je željela provjeriti i nju i Caru.

"Nisam u Carinoj kući. Nalazim se ispred Airbnbja koji sam iznajmila na pet dana! I ne plačem!’" prisjetila se kako je rekla mami.

"Imala sam nešto u oku. Pokušala sam staviti masku na lice i istovremeno držati šalicu kave, a nisam mogla maknuti dlaku s oka i oči su mi zasuzile", pojasnila je.

Što se Care tiče, ona se od incidenta više puta pojavila u javnosti i čini se da je danas sasvim dobro, unatoč ranijoj zabrinutosti obožavatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.