Mariah Carey nastupila samo tri tjedna nakon velike obiteljske tragedije

Foto: Profimedia

Pjevačica Mariah Carey se ponovno pojavila na pozornici nastupivši na rasprodanom koncertu samo tri tjedna nakon gubitka majke Patricije i sestre Alison, koje su preminule na isti dan. Izjavila je da se vraća poslu nakon teškog razdoblja, a nastupila je na stadionu Allianz Parque u São Paulu u Brazilu, piše Daily Mail.

Zablistala je u dugoj crvenoj haljini s proreznom do bedra.

@infinityriah Emotions ~ Mariah Carey ✨ Live in Brazil! 🇧🇷 #lambily #infinityriah #mariahcarey #lambily4life #brazil #emotions ♬ original sound - Mariah 🦋
@mariahmyersmm #mariah #mariahcarey #fyp #mc #lambily #singing #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall ♬ original sound - Mariah Myers

"Posljednji tjedni bili su teški"

Ranije se oglasila kako su joj protekli tjedni bili teški.

"Natrag na posao. Ovi posljednji tjedni bili su teški, ali cijenim svačiju ljubav i podršku. Jedva čekam vidjeti svoje fanove u Kini i Brazilu", napisala je uz video s probe. 

Podsjetimo, Mariah se oglasila nakon smrti majke i sestre.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana", izjavila je Carey za magazin People. "Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.