Mariah Carey o majci i sestri: Mama je bila ljubomorna, a Alison mi je nudila kokain

Foto: Profimedia/Instagram

Pjevačica Mariah Carey (55) objavila je jučer da je u istom danu ostala bez majke Patricije (87) i sestre Alison (63). Javnosti je od prije poznato da Mariah nije bila u dobrim odnosima s njima. O tome je pisala u svojim memoarima The Meaning, koji su dosegli vrh liste bestselera New York Timesa u listopadu 2020. godine.

Tko je bila njezina majka?

Njezina majka Patricia bila je operna pjevačica iz New Yorka. Mariah je od nje naslijedila svoje impresivne vokalne sposobnosti te je često hvalila majku da ju je upoznala s glazbom. No njihov je odnos bio kompliciran. Majka i otac razveli su se kada je Mariah imala tri godine, a on je preminuo 2002. 

U svojim memoarima Mariah je napisala da su između nje i njene majke vladali rivalstvo i profesionalna ljubomora "koja dođe s uspjehom". 

Napisala je posvetu mami

"No, kada je ljubomorna osoba tvoja majka i to shvatiš u vrlo osjetljivoj dobi, to je posebno bolno", napisala je tada. Pričala je i o dubokoj ljubavi koju je osjećala prema njoj, a napisala joj je i posvetu: "Za Pat, moju majku koja je bez obzira na sve, vjerujem, radila najbolje što je mogla. Voljet ću te najbolje što mogu, zauvijek."

Sestra i brat su je tužili zbog klevete

Mariah je pisala i o sestri Alison te bratu Morganu. Ni s njima nije bila u najboljim odnosima, a njezina sestra bila je liječena ovisnica, HIV pozitivna i više puta je javno tražila pomoć od nje.

Kako navodi Forbes, Mariah je napisala da ju je Alison zlostavljala kada je bila dijete, polijevala je kipućom vodom, davala joj Valium kako bi je drogirala i podvodila te nudila kokain. 

"Duboko je ranjena, ali je najbriljantnija slomljena osoba koju znam", navela je za sestru. Alison ju je zbog tih navoda tužila i tražila 1.25 milijuna dolara za emocionalnu bol. I brat Morgan je zbog navoda u memoarima odveo sestru na sud. Ona je u knjizi navela da se Morgan tukao s roditeljima te da je u jednom navratu gurnuo majku tako jako u zid da se onesvijestila.

Tvrdila je i da je dilao drogu kad je bio mlađi. Morgan je sve to porekao te tužio sestru zbog klevete. Tužba je i dalje u procesu, navodi Today. 

"Srce mi je slomljeno"

Podsjećamo, nakon smrti majke i sestre Carey je za People rekla: "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.