Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu: "Nije vrijeme za pjevanje"

Screenshot: Instagram

Pjevačica Marija Šerifović otkazala je koncert u Sarajevu nakon katastrofalnih poplava u BiH. "Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12. listopada, pomaknem za 28. prosinca", napisala je na Instagramu u subotu.

Dodala je da razumije da su neki zbog njezinog koncerta kupili avionsku kartu i rezervirali hotel, ali želi apelirati na sve da pomognu ljudima. "A za pjesmu i radost će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12. listopada, vrijedit će za 28. prosinca. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, dat ću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se", zaključila je pjevačica.

Koncert otkazao i Baby Lasagna

Baby Lasagna je jučer trebao nastupiti u Sarajevu, ali je koncert otkazan. Pjevač se oglasio na Instagramu. "Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom.

Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će nam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. Do tada naše misli su sa svima vama", napisao je pjevač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.