Marijana Batinić posvetila emotivnu objavu mužu: "On je moja zvijezda vodilja"

Foto: Instagram

Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu posvetila je emotivnu poruku svom suprugu Mateju povodom njegovog 40. rođendana. 

"Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije. Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače. Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina. Ne voli norme i mrzi kad se nešto radi - reda radi", započela je Marijana objavu ovim riječima. 

"Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam šta sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i ruganja da nema njega", nastavila je voditeljica. 

"On je zvijezda vodilja"

"Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama. Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života", nastavila je. "Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik… Moj Baćo", završila je voditeljica emotivnu posvetu ovim riječima. 

Marijana i Matej u braku su od 2015. godine, a zajedno imaju dvije kćeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.