Mario Ančić razveo se od liječnice koju ste proglasili jednom od najljepših Hrvatica

Mario Ančić, jedan od najuspješnijih hrvatskih tenisača, više nije u braku s lijepom splitskom liječnicom Milom Fabris.

"Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli. Prije više od godine dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano", rekao je za Gloriju 40-godišnji Splićanin koji danas živi i radi u New Yorku.

Vjenčali se 2021.

Par se vjenčao u svibnju 2021. godine, u crkvi svete Eufemije u Rovinju. Uz kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurinu, nekadašnjeg veslača, na svadbi je bilo još 15 uzvanika iz kruga najuže obitelji. 

Mila Fabris Ančić diplomirala je medicinu na Medicinskom fakultetu u Splitu te je nekoliko godina kasnije specijalizirala anesteziologiju. Radila je u KBC-u Split. 2021. godine bila je u finalu izbora za najljepšu Hrvaticu po izboru čitatelja Indexa. 

Odustao od tenisa s 27

Mario Ančić je uz Gorana Ivaniševića, Nikolu Pilića i Željka Franulovića jedan od četiri teniska šampiona sa splitskih Firula. Zbog zdravlja je, nakon brojnih sportskih uspjeha i bronce na OI-ju, karijeru napustio s 27 godina. Danas radi kao investicijski bankar u New Yorku.

Sa samo 31 godinom doktorirao je pravo na njujorškoj Columbiji, a svojedobno je radio i za Credit Suisse, jednu od najvećih svjetskih banaka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.