Mario Pašalić se nakon Eura odmara na Lopudu

Foto: Facebook

Mario Pašalić se nakon Europskog prvenstva odmara na Lopudu. 

Večerao je u jednom poznatom dubrovačkom restoranu iz kojeg su na Facebooku objavili fotografiju s 29-godišnjim nogometašem.

"Iznimna nam je čast bila ugostili dragog Marija Pašalića. Hvala na posjeti i vidimo se ponovno", napisali su uz objavu.

Nedavno se u Dubrovniku odmarali Modrić i Kovačić 

Pašalić je treći Vatreni koji je nakon Eura posjetio dubrovačko područje. Prije nekoliko dana u Dubrovniku su bili Luka Modrić i Mateo Kovačić. Nogometaši su prilikom dolaska u grad snimljeni sa svojim obiteljima u luci Gruž, gdje ih je dočekao direktor luke Dubrovnik Željko Raguž.

Prije dolaska u Dubrovnik Modrić i Kovačić uživali su u dubrovačkom primorju, gdje su kuhali s chefom Antonijem Tonijem Bjelančićem. Na Instagram profilu restorana Gastro mare Kobaš na Pelješcu objavljena je snimka na kojoj nogometaši s Tonijem pripremaju riblju juhu. "Odsad samo s vama dvojicom kuham jer ova riblja juha je fantastična", kaže chef u videu. 

U snimci se spominje i David Beckham. Naime, slavni nogometaš prošle je godine posjetio restoran i s Bjelkom pripremao jelo, nakon čega su objavili snimku na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.