Marko Livaja skinuo majicu uoči treninga i pokazao tetovaže na leđima

Foto: Ivana Ivanovic/ Josip Regovic/PIXSELL/Instagram

Hajdukov napadač Marko Livaja je na treningu uoči utakmice protiv slovačkog Ružomberoka skinuo majicu i pokazao tetovaže na leđima. Livaja je strastveni ljubitelj tetovaža, a gotovo cijelo tijelo mu je prekriveno, što ga čini jednim od najtetoviranijih hrvatskih nogometaša.

I ranije je privukao pažnju tetovažama

Njegove tetovaže već su ranije privukle pažnju javnosti. Nakon utakmice s Kanadom prije dvije godine, fotografi su uhvatili jednu posebnu tetovažu. Tetovaža se nalazi na Livajinoj desnoj nozi i sadrži poduži znakoviti tekst na hrvatskom jeziku.

"Bog ima plan za tebe i u to ne sumnjaj, i ono što ti je On naumio neće ti izmaknuti iz ruke. Ako nešto izmakne, znači da nije za tebe. Bar ne u ovom trenutku. Što ti je činiti? Vjeruj! I vidjet ćeš, sve se okrene nezamislivo bolje nego si ti želio i planirao. I ne zaboravi - zahvali na svemu, jer sve je za tvoje dobro. I udarci - oni odgajaju! Suze - one pročišćuju! Padovi - da ih nije kako bih prepoznao let", trajno je zapisano na Livajinoj nozi.

 

Još jedan hajdukovac iznenadio tetovažom

Hajdukov junior Jere Vrcić (19) jučer je iznenadio objavom na Instagram storyju. Naime, objavio je fotku bez majice dok leži na bolničkom krevetu, a u prvom je planu njegova velika tetovaža na prsima.

Mnogima se ova tetovaža nije baš svidjela, a na Twitteru je vrlo brzo osvanula objava s njegovom fotkom uz opis: "Vjerojatno najgora tetovaža ikad." Objava ima gotovo 15 tisuća pregleda. "Ajme što je ovo?", "Treba oduzeti licencu onome tko mu je ovo tetovirao", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.