Marko nasmijao fanove fotkom iz Dalmacije: "Baby Lasagna i Big Lasagna"

Foto: Instagram

Baby Lasagna ovog je tjedna održao koncerte u Šibeniku i Zadru.

Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija i zahvalio obožavateljima u Dalmaciji. "Jeli smo, svirali smo i onda smo još malo jeli. Hvala Šibenik, hvala Zadar", napisao je Marko. Obožavatelje je posebno nasmijao fotografijom na kojoj pozira uz ogromne lazanje. 

"Baby Lasagna protiv ogromne lazanje. Tko je pobijedio?", "Lasagna jede lazanje", "Ovo nije baby lazanja, već gigantska lazanja", "Baby Lasagna i Big Lasagna", šale se ljudi u komentarima.

Nedavno se našao u skandalu

Prije koncerata u Dalmaciji Baby Lasagna izazvao je hrpu reakcija na društvenim mrežama. Razbjesnio je dio eurovizijskih fanova, ali i sudionika, izjavom u jednom domaćem podcastu, u kojem je otkrio što se događalo u backstageu Eurosonga prije finala.

Njegove izjave brzo su se proširile eurovizijskim forumima i izazvale brojne komentare. Strani eurovizijski fanovi počeli su napadati Lasagnu i proglašavati ga "proizraelski orijentiranim", a Hrvati i fanovi počeli su ga braniti objašnjavajući da je riječ o nespretnom prijevodu s hrvatskog te da nije nikoga uvrijedio niti se politički opredijelio.

Međutim stvari su otišle toliko daleko da je jedan izraelski portal objavio fake news da je "Lasagna dao podršku Izraelu", pa se Lasagna i sam oglasio na Instagramu. "Neću okolišati, moram odgovoriti jer to dugujem eurovizijskoj zajednici. Mislio sam da ne moram to govoriti online, ali sad vidim da je nastala zabuna pa da kažem: Osuđujem djelovanje izraelske vlade. Poginjem glavu pred Palestinom i palestinskim žrtvama. U molitvama su mi svaku noć prije spavanja. Učinit ću sve što mogu da pomognem žrtvama", poručio je.

>>Pet krivaca za novu Baby Lasagna dramu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.