Martha Stewart poručila ženama da ostave muževe koji varaju. Producent: Vi ste varali

Screenshot: YouTube

IZAŠAO je trailer za nadolazeći Netflixov dokumentarac Martha, u kojem je američka poduzetnica i kuharica priznala da je varala svojeg bivšeg supruga Andrewa Stewarta. 83-godišnja voditeljica bila je udana za Stewarta od 1961. do 1990., a u dokumentarcu je otkrila da ga je varala te dala savjet udanim ženama koje muževi varaju. 

"Izađite iz tog braka" 

"Mlade žene, poslušajte moj savjet, ako ste u braku i muž vas počne varati, on je obično govno. Izađite iz tog braka", poručila je, no nije očekivala što će se zatim dogoditi. 

"Niste li vi sami u ranim počecima svojeg braka imali aferu?" upitao ju je producent, a ona je odgovorila: "Jesam, ali mislim da Andy nikada nije znao za to"

S bivšim suprugom dobila je kćer Alexis Stewart, koja danas ima 59 godina, a nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom. Njezin bivši suprug nakon razvoda oženio se Marthinom bivšom asistenticom Robyn Fairclough, koja je 21 godinu mlađa od njega, no brak nije potrajao, a zatim se oženio za Shylu Nelson, s kojom je i dalje u braku. 

Pik na muževe prijateljica

Podsjetimo, Martha, koja je 2004. provela pet mjeseci u zatvoru zbog zavjere povezane s dionicama, prošle je godine otkrila da je slobodna. Izjavila je da ima popis muškaraca s kojima bi voljela izlaziti, ali kako mora čekati da njezine prijateljice umru, s obzirom na to da je riječ o muževima prijateljica.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.