Martin Sinković i njegova supruga Manuela glume u spotu za novu baladu klape Rišpet

Foto: Press

Na veliko oduševljenje njegovih obožavatelja, Martin Sinković i njegova supruga Manuela imali su glavne uloge u spotu za novu baladu klape Rišpet naziva Zaboravi. Romantične scene snimale su se u Splitu. "Ovaj spot donosi toplu, intimnu priču o ljubavi, prolaznosti vremena i sjećanjima koja zauvijek ostaju u srcu", napisano je u priopćenju. 

Skupa su 13 godina

Inače, Manuela je hrvatskom veslaču najveća podrška tijekom svakog velikog natjecanja. Skupa su 13 godina, a vjenčali su se 2013. godine u njezinom rodnom Sinju, gdje su se i upoznali. 

Početkom listopada ove godine, braća Sinković proslavila su zlatnu olimpijsku medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu na sportsko-modnom događaju na vidikovcu Sljeme. Nasmijani su pozirali fotografima u društvu svojih supruga - Manuele i Valentove Antonele. 

>>Koga ljube braća Sinković? Samozatajne supruge najveća su im podrška u karijeri

Valent je u braku sa Splićankom Antonelom od 2017. godine. Upoznali su se na jednoj dodjeli sportskih nagrada na kojoj se Antonela slučajno zatekla. Tijekom domjenka nakon dodjele počeli su razgovarati i tako je počela njihova ljubavna priča. Zajedno imaju dvoje djece. 

Osvojili zlatnu medalju u Parizu

Sinkovići su medaljom u Parizu ove godine ispisali još jedno svoje, ali i povijesno poglavlje hrvatskog sporta na Olimpijskim igrama. Tim uspjehom postali su prvi hrvatski sportaši od samostalnosti s četiri medalje na ljetnim Olimpijskim igrama. 

Braća su do pobjede u Parizu stigla posljednjim zaveslajima u drami u kojoj do zadnjih 500 metara nisu imala ni osiguranu medalju. Pretposljednje, peto prolazno vrijeme imali su na prvom mjerenju, treće na drugom, četvrto na trećem i onda nevjerojatan juriš do zlata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.