Mateo (29) stiže u ŽNV: "Bojim se da mi žena ne ostane rano udovica, a djeca bez oca"

Foto: Press

Mateo Biloš jedan je od kandidata nove sezone showa Život na vagi. U emisiju se prijavio jer želi svojoj obitelji i sebi osigurati ljepšu budućnost. 

Kaže kako bi volio imati još djece te cijeloj svojoj obitelji priuštiti sve što požele, no priznaje kako mu je zbog viška kilograma teško raditi dodatne poslove.

"Volio bih nešto stvoriti u Dubrovniku, stan ili kuću, ali zbog kilaže sam jako lijen i ne da mi se raditi i više zaraditi", kaže vozač taksija i naglašava kako mu je dosta odugovlačenja u životu te da je sada u potpunosti spreman izboriti se za sebe i svoju obitelj.

Želi skinuti 90 kilograma

"Bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca", otkriva 29-godišnjak. Sram ga je, kaže, kad mu majica ne može prekriti trbuh. "Na sebi bih prvo promijenio trbuh i bokove, ali volim svoje ruke, ramena i glavu", kaže i dodaje da jedva čeka trenutak kad će ponovo moći stati u hlače. 

Premda je svjestan kako je uvijek u životu jednostavnije odustati i lakše je pomiriti sa svojom kilažom, Mateo smatra kako je njegova velika kvaliteta to što je uporan i hrabar, a i želi svojoj djeci biti pravi primjer kako je i njemu bio njegov otac.

"Za pet godina vidim se na istome mjestu, samo s devedeset kilograma manje", sa smiješkom zaključuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.