Matija Cvek o braku i bebi: Mislio sam da je glazba najbolja, ali ovo je smisao svega

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

PJEVAČ Matija Cvek i samozatajna Miriam u veljači su postali roditelji djevojčice Lote, a u srpnju su se vjenčali. Matija je sada otkrio kako mu je u bračnom životu.

"Pa divan je bračni život, pogotovo kad u brak uplovi jedno malo klupko sreće. To je smisao svega, proživljavam najljepše dane svog života. Mislio sam da je muzika najbolje od svega i da sam za to stvoren, da dođem kao na ovaj svijet da to radim, ali sad sam shvatio da je ovo smisao svega i da sam zato tu", rekao je za In Magazin te najavio da stiže nova pjesma koju je posvetio upravo obitelji.

"Supruga i beba su divne"

Kaže da uspješno balansira privatan i poslovan život.

"Supruga je divna, beba je divna. Prate me i podržavaju. Naravno, ima nervoze. Kako to sve ide, ne spavaš, pa si ljut pa se posvađaš pa se pomiriš, sve je to jasno. Ali generalno je sve dobro. I mir i sreća i kreativa, uz sav taj šušur koji se događa", kaže pjevač. 

Zaruke na koncertu Matije Cveka

Matija Cvek iza sebe ima iznimno uspješnu godinu. Uz to što niže poslovne uspjehe, tu su i privatni. Nedavno je izrekao "sudbonosno da" te postao otac. 🥰 O novom singlu posvećenom upravo obitelji, Matija je razgovarao s našom Doroteom Filipaj.

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 2. listopada 2024.

Podsjetimo, par se vjenčao u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a slavlje se nastavilo na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja. Na svadbi su bila i poznata lica, poput Dine Jelusića, Alena Đurasa i Ivana Huljića, a između ostalih bio je prisutan i Marko Kutlić, pjevač koji već neko vrijeme boravi u Italiji, gdje pjeva na ulicama.   

O Matijinoj partnerici zna se jako malo. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a i jedna je od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Prije tri godine pojavila se u spotu za pjesmu Divljih jagoda Nemam ništa protiv. Pjevač je prije nje četiri godine bio u vezi s kolegicom Nikom Turković, a prekinuli su u lipnju 2022. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.