Matija Cvek pozirao s kćerkicom, fotke raznježile fanove

Foto: Instagram

NAKON što se krajem srpnja oženio Zagrepčankom Miriam Cikron, Matija Cvek pohvalio se na Instagramu fotkama s njihovom kćerkicom Lotom, koju su dobili u veljači ove godine. 

"Dva dana samo pa ćemo dalje", napisao je uz fotke na kojima uživa s kćerkicom na obiteljskom odmoru, a prizor je raznježio pratitelje. 

Vjenčanje u Zagrebu 

Podsjetimo, par se vjenčao u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a slavlje se nastavilo na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja. Na svadbi su bila i poznata lica, poput Dine Jelusića, Alena Đurasa i Ivana Huljića, a između ostalih bio je prisutan i Marko Kutlić, pjevač koji već neko vrijeme boravi u Italiji, gdje pjeva na ulicama.   

Inače, o Matijinoj partnerici zna se jako malo. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a i jedna je od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Prije tri godine pojavila se u spotu za pjesmu Divljih jagoda Nemam ništa protiv. Pjevač je prije nje četiri godine bio u vezi s kolegicom glazbenicom Nikom Turković, a prekinuli su u lipnju 2022. godine.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.