Deset stvari koje niste znali o Melaniji Trump

Foto: HINA/EPA/RICHARD ELLIS

AMERIKANCI su opsjednuti mogućom novom prvom damom SAD-a. Riječ je o Melaniji Trump, supruzi poduzetnika Donalda Trumpa koji je sada već ozbiljan kandidat za predsjedničku poziciju.

Njegova supruga rođena je Slovenka, a kako se o njoj ne zna previše mediji diljem svijeta pokušavaju saznati što je više detalja o njoj. Mnoge novinarske ekipe su i posjetile slovenski gradić Sevnica u kojem je 1970. rođena Melania Knauss.

Ovih deset stvari dosad su otkrili o njoj:

1. Odluka da se ne pojavljuje u suprugovoj kampanji u potpunosti je njena, jer se ne želi politički angažirati. Tvrdi da je privatno jako zainteresirana za politiku.

2. Atraktivna Slovenka svog sina odgaja da bude kopija svog oca. To znači da dječak imena Barron već danas nosi mini odijela, igra golf te naređuje zaposlenicima.

3. Melanija se ne slaže uvijek s Donaldom, redovito mu govori kad pretjera, a prema njenim riječima, on njene sugestije nekad prihvati, a nekad ne.

4. Suprotno stereotipu o glupim manekenkama, odnosno još gore - sponzorušama, Melanija govori pet jezika: engleski, njemački, francuski, slovenski i srpski (da, navela je oba).

5. Na njihovom vjenčanju bila je Trumpova politička protivnica Hillary Clinton.

6. Slovenka je tek malo starija od Donaldove djece. Od njegovog sina Donalda Jr. starija je sedam godina, od Erica 11, Ivanke 13 i Tiffany 23 godine.

7. Upoznali su se kad je on bio na spoju s drugom ženom, no svejedno je pokušao nabaviti Melanijin broj. Kad mu ga nije dala, on je njoj dao sve svoje telefonske brojeve.

8. Melanija i Donald imaju odličan seksualni život, a vlasnik najpoznatijeg tupea na svijetu pohvalio se da se seksaju "jednom dnevno, nekad i više".

9. Donaldu Trumpu Melanija je treća supruga, nakon slavne Ivane i manekenka Marle Maples.

10. Iako Melanija godinama nije posjetila Sloveniju, njezini roditelji je često posjećuju u New Yorku.


Svojeg je današnjeg supruga upoznala je 1998. godine na jednoj zabavi. Rekla je kako ju je osvojio svojim šarmom i inteligencijom.

"On je prvo tražio njezin broj telefona, a ona mu ga nije željela dati. Onda joj je Donald dao svoj broj telefona, a Melania ga je ipak nazvala nakon nekog vremena", ispričao je fotograf Stane Jerko za IN magazin. On je inače često snimao mladu 17-godišnju Melaniju dok je radila kao manekenka, a otkrio je i kako je uvijek bila prilično rezervirana i nije bila poznata po ludim partijanjima nakon revija.

#INmagazin - 09.03.2016.

Ne čudi da je slovenski grad Sevnica ovih dana pod opsadom svjetskih medija. Ekipa #INmagazin-a zavirila je u rodno mjesto naše susjede Slovenke Melanije Trump. Što mislite, hoće li ona biti nova dama najmoćnije države na svijetu? :)

Posted by IN MAGAZIN on Wednesday, March 9, 2016

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.